
Szczegóły wyjazdu
Rok 2025
Turnus I: 26.07 – 02.08
Turnus II: 02.08 – 09.08
Wiek uczestników: 11-16 lat
Cena: 3 500 zł (3 200 zł do 28 lutego 2025)
W trakcie tygodniowych rejsów po Mazurach uczymy dzieci gotować i otwierać się na nowe smaki. Gotujemy ze świeżych produktów, dostarczanych codziennie na pokład jachtów. Nad każdą załogą czuwa doświadczony skipper/chef, który razem z dziećmi gotuje wszystkie posiłki. Dzieci poznają historię i tradycje kulinarne i podstawowe techniki kucharskie, spotykają się z szefami kuchni lokalnych restauracji, uczą przygotowywania lokalnych, mazurskich potraw.
Rejs jest kameralny, zwykle 3 jachty po 7 osób. Dzięki temu zyskujemy bezpieczną, przyjazną atmosferę, a wszyscy błyskawicznie tworzą przyjacielskie relacje.
Nauka samodzielności
Autorski program szkolenia
Jesteśmy jedyną firmą, która łączy żeglarstwo z kursem gotowania dla dzieci. Założyciele projektu są rodzicami i miłośnikami żeglarstwa, posiadającymi duże wieloletnie doświadczenie żeglarskie, kulinarne oraz uprawnienia do pracy z dziećmi i młodzieżą. Potrafimy zaszczepić w dzieciach miłość do żeglowania i gotowania przy okazji ucząc je samodzielności i odpowiedzialności.
Dowóz dzieci na miejsce autokarem z Warszawy (w cenie obozu) lub we własnym zakresie.

nie zwlekaj
Zarezerwuj miejsce już teraz
Wyślij formularz już teraz i miej pewność, że będziemy mieli wolne miejsce jeszcze przed oficjalnym otwarciem zapisów. Dla wszystkich chętnych mamy koszulki Głodnych Przygód!