
Szczegóły wyjazdu
Turnus I: 23.07 – 30.07
Turnus II: 30.07 – 06.08
cena: 2500 zł
wiek uczestników: 11-16 lat
W trakcie tygodniowych rejsów po Mazurach uczymy dzieci gotować i otwierać się na nowe smaki. Gotujemy ze świeżych produktów, dostarczanych codziennie na pokład jachtów. Nad każdą załogą czuwa doświadczony skipper/chef, który razem z dziećmi gotuje wszystkie posiłki. Dzieci poznają historię i tradycje kulinarne i podstawowe techniki kucharskie, spotykają się z szefami kuchni lokalnych restauracji, uczą przygotowywania lokalnych, mazurskich potraw.
Nauka samodzielności
Autorski program szkolenia
Jesteśmy jedyną firmą, która łączy żeglarstwo z kursem gotowania dla dzieci. Założyciele projektu są rodzicami i miłośnikami żeglarstwa, posiadającymi duże wieloletnie doświadczenie żeglarskie, kulinarne oraz uprawnienia do pracy z dziećmi i młodzieżą. Potrafimy zaszczepić w dzieciach miłość do żeglowania i gotowania przy okazji ucząc je samodzielności i odpowiedzialności.
Dowóz dzieci na Mazury we własnym zakresie. Przy odpowiedniej liczbie chętnych możliwy transport grupowy z Warszawy.

nie zwlekaj
Zarezerwuj miejsce już teraz
Wyślij formularz już teraz i miej pewność, że będziemy mieli wolne miejsce jeszcze przed oficjalnym otwarciem zapisów. Dla wszystkich chętnych mamy koszulki Głodnych Przygód!