Weekendowy relaks kulinarny w plenerze

Zapraszamy w okresie jesienno-zimowo-wiosennym na serię weekendowych (piątek-niedziela) warsztatów kulinarno-wypoczynkowych. Codziennie wspólnie gotujemy, a także żeglujemy, jeździmy rowerami, pływamy kajakami, wędrujemy po górach lub po prostu leniuchujemy na plaży, w hamaku czy na zielonej trawie. Zabierzcie swoich przyjaciół lub przyjedźcie sami. Wspólnie tworzymy to, co najważniejsze, kilka dni wypoczynku w grupie przyjaznych osób.

Czekamy na ciepły, wiosenny wietrzyk:)

Najbliższy wyjazd 20-22.10.2023. Łapiemy w żagle ostatnie ciepłe podmuchy mazurskiego wiatru.
Szczegóły:
Bazą naszego wyjazdu będzie mazurski port Bocianie Gniazdo w Rynie.
Tam też śpimy na jachtach.
Codziennie gotujemy (śniadanie, lunch, kolacja) w restauracji Bocianie Gniazdo.
W ciągu dnia żeglujemy. Zapraszamy osoby bez doświadczenia i żeglujące. Chętnych podszkolimy.
Wieczory to warsztaty kulinarne (w piątek menu włoskie, w sobotę indyjskie), a także czas relaksu i rozmów przy ognisku.
Ruszamy w piątek 20.10.2023 o 08:00 autokarem z parkingu przy Little Chef (ul. Rejtana 15, Warszawa-Mokotów). Powrót w niedzielę po południu tak, aby być w Warszawie o 20:00. Autokar w cenie wyjazdu. Można także dojechać we własnym zakresie.
Cena 1 500 zł od osoby.
W cenie warsztaty kulinarne, pełne wyżywienie, charter jachtów, noclegi, transport z/do Warszawy.
Rezerwacje i zapisy oraz wszelkie dodatkowe informacje drogą mailową lub telefoniczną 501 012 369.